Sähköasennukset suunnittelusta toteutukseen nopeasti.

Ota yhteyttä!

LVI Moren ammattitaitoiset ja koulutetut asentajat suorittavat niin pienet kuin isotkin sähköasennukset nopeasti ja laadukkaasti. Toimimme Keskipohjanmaan alueelta ympäri koko Suomen. Halutessanne teemme kaiken sähkösuunnittelusta asennukseen. 

Ota yhteyttä mikäli tarvitset sähköasentajaa, olipa kyseessä sitten kohteen sähköistysprojekti tai pistorasian asentaminen. Myymme ja asennamme myös aurinkosähköjärjestelmät ja sähköautojen latausasemat yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille.

Uudis- tai remonttikohteissa saavutat sekä ajan, että rahan säästöä tilatessasi meiltä sekä sähköasennukset että putkiasennukset. Asentajamme työskentelevät projekteissa sujuvasti yhteen, joten et maksa turhasta odottelusta ja työt etenevät ripeästi. Yhdessä olemme enemmän.

Kattavat sähköasentajan palvelut

LVI-More Oy:n sähköasentajat tuovat valoa pimeyteen. Ammattitaitoiset, koulutetut ja työssä jo kokemusta hankkineet asentajamme sähköistävät niin isot kuin pienetkin kohteet.

Sähköasennuspalvelumme kattaa:

 • Sähkösuunnitelmat uudis- ja remonttikohteisiin

 • Sähkökeskusten asennukset ja siirrot

 • Isot ja pienet sähköasennusket

 • Sähkölämmitysjärjestelmien asennukset

 • Sähköautojen latausasemien myynti & asennus

 • Aurinkosähköjärjestelmien myynti & asennus

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää sähköasennuspalveluistamme!

Yhteystiedot

Isot ja pienet sähköasennukset

Toteutamme sähköasennukset niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Palvelumme kattaa pienet sähkötyöt, kuten valaisimien ja pistorasioiden asennukset, kuin isommatkin urakat. Sähkösuunnitelmat tehdään aina huomioiden kaikki työvaiheet. Toimivimmat ratkaisut saadaan aikaiseksi, kun sähkösuunnittelun yhteydessä voidaan tehdä myös LVIS-suunnittelu ja -asennukset. Kun tilaat meiltä koko paketin, suunnittelusta asennukseen niin toteutus on tehokasta ja sujuvaa. Asentajamme osaavat tahdistaa omat työvaiheensa niin putki- kuin sähkötöissä siten, ettei synny turhaa odottelua vaan työ etenee sujuvasti ja nopeasti. Rakennus ja saneerausprojekteissa säästetään aikaa ja kustannuksia projektin edetessä koko ajan. Yhdessä olemme enemmän!

 

Toimimme Keski-Pohjanmaalta, pääsääntöisesti Kokkolan-, Kaustisen-, Vetelin-, Perhon-, Kannuksen-, Kalajoen- alueella tarjoten palveluita niin yrityksille, taloyhtiöille kuin kotitalouksillekin.

 

Kysy lisää!

Vahvaa ammattitaitoa

Myös sähkötöiden tekijöiltä vaaditaan pätevyyttä. Sähkötöitä saavat tehdä vain sähköalan ammattilaiset, joilla on alan koulutus eikä työkokemuksestakaan ole haittaa.

 

LVI Moren sähköasentajat ovat koulutettuja ammattilaisia jotka ylläpitävät ja päivittävät tietoja tämän päivän vaatimuksista koskien esimerkiksi sähköautojen latausasemia ja aurinkosähköjärjestelmiä. 

 

Ota yhteyttä kun tarvitset sähkömiestä uudis- tai remonttikohteiden sähköistystöissä. Huomioi, että voimme tehdä myös LVIS-suunnitelmat ja
-asennukset. Koko paketin tilaamalla säästät helposti sekä aikaa että rahaa asennusten edetessä sujuvasti ja nopeasti.

Ota yhteyttä!
 • Scanoffice-logo
 • Mitsubishi Electric -lämpöpumput
 • Scanoffice aurinkopartneri
 • Bosch sertifioitu lämpömestari
 • Bosch lämpöpumput
 • Heatco-logo