Putkiasennukset aina suunnittelusta toteutukseen nopeasti.

Ota yhteyttä!

LVI Moren luotettavat ja ammattitaitoiset putkiasentajat, suorittavat putkiasennukset ja -korjaukset nopeasti ja laadukkaasti.  Toimimme Keskipohjanmaan alueelta ympäri koko Suomen. Halutessanne teemme kaiken aina suunnittelusta asennukseen. Ota yhteyttä mikäli tarvitset putkiasentajaa, olipa kyseessä sitten hanan vaihto tai käyttövesiputkiston uudistaminen tai asennus. 

 

Uudis- tai remonttikohteissa saavutat sekä ajan, että rahan säästöä tilatessasi meiltä sekä ilmastointi-, putki- että sähköasennukset. Asentajamme työskentelevät projekteissa sujuvasti yhteen, joten et maksa turhasta odottelusta ja työt etenevät ripeästi. Parhaan vaikutuksen saat mikäli tilaat koko paketin aina LVIS-suunnittelusta asennukseen. Yhdessä olemme enemmän.

 

Kattavat putkiasentajan palvelut

LVI-More Oy:n putkiasentajat tuovat lämpöä tupaan ja vettä hanaan. Ammattitaitoiset, koulutetut ja työssä jo kokemusta hankkineet asentajamme tekevät niin isot kuin pienetkin putkityöt ammattitaidolla.

Putkiasennuspalvelumme kattaa:

 • LVIS-suunnitelmat uudis- ja remonttikohteisiin

 • Käyttövesi- ja lämmitysputkistojen asennukset

 • Isot ja pienet putkityöt sekä vesipisteiden asennukset

 • Keittiön, kylpyhuoneen ja wc:n putkityöt

 • Lämmitysjärjestelmien asennus ja uudistus

 • Ilmastointi- ja putkiremontit

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme LVI-asennuspalveluistamme!

 

Yhteystiedot

Putkiasennukset nopeasti ja laadukkaasti

LVI Moren asentajat ovat alansa ammattilaisia jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua. Käytämme parhaita materiaaleja ja asennustyöt tehdään standardien mukaisesti varmistaaksemme laadukkaan lopputuloksen. Kuuntelemme sinun toiveitasi ja tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja jotka sopivat juuri sinulle.
Uudis- ja remonttikohteissa saadaan toimivimmat ratkaisut, kun kohteeseen tehdään LVIS-suunnittelu ennen asennuksia. Silloin toteutus on tehokasta ja sujuvaa. Asentajamme tahdistavat omat työvaiheensa niin putki- kuin sähkötöissä siten, ettei synny turhaa odottelua vaan työ etenee sujuvasti ja nopeasti. Rakennus ja saneerausprojekteissa säästetään aikaa ja kustannuksia projektin edetessä koko ajan. Yhdessä olemme enemmän!

 

Toimimme Keski-Pohjanmaalta, pääsääntöisesti Kokkolan-, Kaustisen-, Vetelin-, Perhon-, Kannuksen-, Kalajoen- alueella tarjoten palveluita niin yrityksille, taloyhtiöille kuin kotitalouksillekin.

 

Kysy lisää!

 

Vahvaa ammattitaitoa

Putkiasentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia jotka suoriutuvat tehtävistä luotettavasti ja tehokkaasti. Asennustyöt tehdään standardien mukaisesti ja laadukkaasti varmistaaksemme lopputuloksen joka kestää aikaa.

 

Kun tarvitset putkiasentajaa vaikkapa vain vaihtamaan hanaa, uusimaan lämmitysjärjestelmää tai asentamaan käyttövesiputkistoa niin ota yhteyttä!

 

 

Ota yhteyttä!
 • Scanoffice-logo
 • Mitsubishi Electric -lämpöpumput
 • Scanoffice aurinkopartneri
 • Bosch sertifioitu lämpömestari
 • Bosch lämpöpumput
 • Heatco-logo