LVI-More Oy:n monipuoliset tuotteet ja palvelut

Ota yhteyttä!

LVI-More Oy tekee ilmastointiasennukset ja muut LVI-työt monipuolisella kokemuksella. Talotekniikan palvelumme alkavat LVI-suunnittelusta, jota teemme sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Yrityksemme tekee itse LVI-asennukset ja huollot yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Keski-Pohjanmaalla ja ympäri Suomen. Meiltä saat myös LVI-tuotteet nopeasti ja edullisesti. Erikoisosaamistamme on myös aurinkosähköjärjestelmien suunnittelu ja asennus. Asennamme aurinkoenergiajärjestelmät maatalous-, yritys- ja yksityiskiinteistöihin sekä taloyhtiöille. Katso valmiiksi suunnitellut ja lasketut aurinkoenergiapakettimme! Asennamme myös sähköautojen latausasemat. Kysy tarjous! 

Ilmanvaihto vaikuttaa asumismukavuuteen

Hyvä ilmanvaihto taataan huolellisella ja asiantuntevalla LVI-suunnittelulla. Säännöllisesti huollettuna ilmastointilaitteet toimivat ja kestävät pidempään. Sisäilman laatu on tärkeä asumismukavuuteen vaikuttava tekijä, johon kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. LVI-Moresta saat asiantuntevan palvelun ja modernit ratkaisut ilmanvaihtoon.

Pyydä lisätietoja

Viihtyisyyttä lattialämmityksellä

Lattialämmitys on miellyttävä ja lämpö jakautuu tasaisesti koko asuntoon. Lattialämmitys on myös energiatehokas lämmitystapa. Asumismukavuus kasvaa, kun myös yläkertaan asennetaan lattialämmitys. Meiltä saat nopeasti laadukkaan Enerlinen-lattialämmityksen sekä suunnitelmat!

Ota yhteyttä!

Lämmityskattilat koko Suomeen

LVI-More Oy myy ja asentaa lämmityskattilat uusiin kiinteistöihin sekä saneerauskohteisiin. Meiltä tilaat turvalliset ja siistit asennukset. Lämmityskattila on pitkäikäinen vaihtoehto edulliseen lämmittämiseen. Kysy meiltä lisää vaihtoehdoista, suosittelemme mielellämme kohteeseesi parhaiten sopivaa lämmitysratkaisua. Myymme mm. monipolttoainekattiloita.

Kysy lisää!

Kysy huoltosopimuksesta!

Teemme LVI-alan huolto- ja kunnossapitotyöt taloyhtiöille, isännöitsijöille ja kotitalouksille. Kutsu siis koulutettu LVI-asentajamme huoltokäynnille! 

Yhteystiedot

Lämminvesivaraajat

LVI-More Oy myy edullisia lämminvesivaraajia uusiin ja vanhoihin kiinteistöihin. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat Akvatermin tuotteet.

 

Autamme mielellämme järjestelmän mitoituksessa ja tarvittaessa räätälöimme juuri asiakkaan tarpeisiin sopivan säiliön. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätietoja löydät täältä
  • Scanoffice-logo
  • Mitsubishi Electric -lämpöpumput
  • Scanoffice aurinkopartneri
  • Bosch sertifioitu lämpömestari
  • Bosch lämpöpumput
  • Heatco-logo