Voit hakea projektiisi rahoitusta meidän kauttamme. Valittavana on joko OP-rahoitus tai SVEAn erämaksu.

OP-Pohjolan rahoitus

Rahoitusehdot:

 • rahoitus jopa 50 000 € asti

 • joustava takaisinmaksuaika

 • edullinen korko OP-prime + 6,95%

 • laskutuspalkkio 7 €/kk

 • perustamismaksu 0 €

 • minimimaksuerä 1,2 % luoton määrästä kuukauden välein.

Ensimmäisen laskun eräpäivä on vasta kuukauden kuluttua projektin valmistumisesta, joten saat aina vähintään kuukauden korotonta maksuaikaa. Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja. Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

 

Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään. Luottopäätöksen saat muutamassa sekunnissa! Hakemuksen voi tehdä klo 6.00–23.00 välisenä aikana. Rahoituslomakkeelle pääset alta. Rahoitusesite (päivitetty 2020) löytyy täältä.

Rahoituslomake

SVEA-rahoitus

Palvelukanavamme kautta teet luottohakemuksen, valitset sinulle sopivan maksusuunnitelman ja allekirjoitat luottosopimuksen helposti ja nopeasti. Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun teet ostoksen. Luottopäätös on voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa. Luottohakemuksen voit tehdä itsenäisesti esimerkiksi matkapuhelimella tai tietokoneen selaimella. Luottopäätöksen saat heti ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on valmiina käytettäväksi. Luoton perustamiskustannus 50,-.

 

Kun ostat erämaksulla, et maksa aluksi mitään, vaan saat valitsemasi maksusuunnitelman mukaisen laskun, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena. Voit maksaa ostoksesi eräpäivään mennessä kokonaisuudessaan tai jakaa ostoksesi joustavasti 10 kk, 30 kk tai 60 kk maksuaikoihin.

 

Voit tarkastella kuukausieriä ja hakea luottopäätöksen tästä.

Erämaksun ja Storepay-luoton yleiset ehdot löytyvät täältä.

Jos hakemuksesi on jäänyt kesken, voit kirjautua Self-luottopalveluun uudelleen tästä.

Esimerkkilaskelma todellisesta vuosikorosta:

Osta nyt, maksa 30–60 pv:

Esimerkkiluotto 2000 €, maksuaika 30–60 päivää:
Luottokustannukset avausmaksu 5 €, luottokorko 0 %, tod. vuosikorko 4,07 % ja Kuluttajansuojalain mukainen luottohinta yhteensä 2 005,00 €.

Erämaksu:

Jos luoton määrä on esimerkiksi 2 000 euroa ja laina-aika 10 kk, käsittelykulu 0,01 % pääomasta päivässä, kuitenkin vähintään 5 € ja enintään 150 € vuodessa, ja luottokorko 0 %, on kuukausierä 206 €/kk. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 060 €, josta luottokustannukset ovat 60 € ja koron osuus 0 €. Erämaksun mahdollinen perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 6,69 %.

Ostoluotto:

Jos luoton määrä on esimerkiksi 2000 euroa ja laina-aika 12 kk, perustamiskulu 5,00 € ja luottokorko 19,95 %, on kuukausierä 185,64 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 227,65 €, josta luottokustannukset ovat 227,65 € ja koron osuus 222,65 €. Ostoluoton perustamiskulu veloitetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 22,40 %.

 • Scanoffice-logo
 • Mitsubishi Electric -lämpöpumput
 • Scanoffice aurinkopartneri
 • Bosch sertifioitu lämpömestari
 • Bosch lämpöpumput
 • Heatco-logo