Ilmastointi ja muut LVI-asennukset 

LVI More Oy tekee alan työt monipuolisella kokemuksella. Talotekniikan palvelumme alkavat LVI-suunnittelusta, jota teemme sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Yrityksemme tekee itse LVI-asennukset ja huollot yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ympäri Suomen sijaitseviin kohteisiin. Meiltä saat myös LVI-tuotteet nopeasti ja edullisesti. Kysy tarjous!

Ilmanvaihto vaikuttaa asumismukavuuteen

Hyvä ilmanvaihto taataan huolellisella ja asiantuntevalla LVI-suunnittelulla. Säännöllisesti huollettuna ilmastointilaitteet toimivat ja kestävät pidempään. Sisäilman laatu on tärkeä asumismukavuuteen vaikuttava tekijä, johon kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. LVI Moresta saat asiantuntevan palvelun ja modernit ratkaisut ilmanvaihtoon.

Kysy huoltosopimuksesta

Teemme LVI-alan huolto- ja kunnossapitotyöt taloyhtiöille, isännöitsijöille ja kotitalouksille. Kutsu siis koulutettu LVI-asentajamme huoltokäynnille! Ota yhteyttä.

 


Asumismukavuus kasvaa kun myös yläkertaan asennetaan lattialämmitys. Meiltä saat nopeasti laadukkaan Enerlinen lattialämmityksen, sekä suunnitelmat!

Suosittele meitä

Yhteystiedot

LVI More Oy
Haanentie 20
69950
Perho
044 258 3151
info@lvimore.fi
www.lvimore.fi
Haanentie 20, Perho

Pyydä tarjous!

Kerro viestissäsi mahdollisimman hyvin tulevasta työstä. Palaamme asiaan tarjouksen kanssa mahdollisimman pian.


  • www.scanoffice.fi/
  • www.veda.fi/
  • Bosch lämpömestari