Ilmastointi ja muut LVI-asennukset 

LVI More Oy tekee alan työt monipuolisella kokemuksella. Talotekniikan palvelumme alkavat LVI-suunnittelusta, jota teemme sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Yrityksemme tekee itse LVI-asennukset ja huollot yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ympäri Suomen sijaitseviin kohteisiin. Meiltä saat myös LVI-tuotteet nopeasti ja edullisesti. Kysy tarjous!

Ilmanvaihto vaikuttaa asumismukavuuteen

Hyvä ilmanvaihto taataan huolellisella ja asiantuntevalla LVI-suunnittelulla. Säännöllisesti huollettuna ilmastointilaitteet toimivat ja kestävät pidempään. Sisäilman laatu on tärkeä asumismukavuuteen vaikuttava tekijä, johon kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. LVI Moresta saat asiantuntevan palvelun ja modernit ratkaisut ilmanvaihtoon.

Kysy huoltosopimuksesta

Teemme LVI-alan huolto- ja kunnossapitotyöt taloyhtiöille, isännöitsijöille ja kotitalouksille. Kutsu siis koulutettu LVI-asentajamme huoltokäynnille! Ota yhteyttä.

Asumismukavuus kasvaa kun myös yläkertaan asennetaan lattialämmitys. Meiltä saat nopeasti laadukkaan Enerlinen lattialämmityksen, sekä suunnitelmat!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Yhteystiedot

LVI More Oy

Haanentie 20

69950 Perho

Puh. 044 258 3151

info@lvimore.fi

www.lvimore.fiwww.lvimore.fi

Pyydä tarjous!

Kerro viestissäsi mahdollisimman hyvin tulevasta työstä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LVI-More Oy
Teollisuustie 13
69950 Perho

Y-tunnus: 26900154
Puh: +358442583151

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LVI-More Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.