Tilaa LVI Morelta

sähköautojen latausasema asennettuna!

LVI More myy ja asentaa sähköautojen latausasemat yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille. Sähköautojen yleistyessä on myös tarve latauspisteille lisääntynyt. Valikoimissamme on useita eri vaihtoehtoja latausasemiksi ja tarjoamme muun muassa seuraavia merkkejä.

Sähköauton latauslaitteella lataat sähköautosi tai hybridisi vaivattomasti kotona, silloin kun haluat.

LVI Moren latausasemat kestävät Suomen sääolosuhteet, myös kovat pakkaset. Niiden älykkäät ominaisuudet tekevät auton latauksesta edullista, nopeaa ja turvallista. Laitteet sopivat kaikkiin automerkkeihin.

Lataa autosi aurinkosähköllä,
valitse älykäs Beny - latausasema

Älykäs sähköauton latausasema BENY säätää lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon kodin katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat. BENY sopii yhteen kaikkien aurinkosähköjärjestelmien sekä ladattavien autojen kanssa.

Lataa esite Beny latausasema

Sähköauton lataus myös aurinkosähköllä

Älykäs sähköauton latausasema BENY säätää lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon kodin katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat. Latausasema lataa sähköautoa jopa 22 kW:n teholla.

 

Sähköauton lataus aurinkosähköllä

 

Kaikki BENY-latausasemat yltävät 22 kW:n lataustehoon. Saat parhaimmillaan autosi akkuun noin 100 ajokilometriä tunnissa. Todelliseen lataustehoon vaikuttaa latausaseman lisäksi autosi oman laturin maksimiteho, joka määrittää paljonko autosi voi ottaa tehoa vastaan. Beny toimii luonnollisesti myös verkkosähköllä silloin kun aurinkopaneelit eivät tuota sähköä.

 

BENY suojaa kodin pääsulakkeet, oli kodissa aurinkopaneelit tai ei

 

BENY-latauspiste sisältää tarvittavat lisälaitteet kuormanhallintaan (DLB, Dynamic Load Balance): Latauslaite voidaan asettaa säätämään auton lataustehoa aurinkopaneelien tuottaman energian mukaisesti. Näin saat autosi akun täyteen puhdasta, itse tuottamaasi aurinkoenergiaa!

Latauslaite saa tarvittavan tiedon aurinkopaneelijärjestelmän syöttökaapelin ympärille asennettavista virtamuuntajista. Hankalasti ohjelmoitavia tiedonsiirtorajapintoja ei tarvitse käyttää.

Toiset helposti asennettavat virtamuuntajat tulevat kiinteistön syöttökaapelin ympärille, jolloin latauslaite tietää, paljonko sähköä kuluu kodin muihin laitteisiin. Tämän tiedon perusteella BENY säätää latausta myös siten, ettei kodin pääsulake pala.

 

Voit ohjata latausta helposti puhelimellasi


Voit seurata ja ohjata BENY-latauslaitteen toimintaa helppokäyttöisen puhelinsovelluksen avulla. Voit vaihtaa lataustapaa esimerkiksi silloin, kun haluat auton akun mahdollisimman nopeasti täyteen. Sovelluksella sähköauton latauksen voi lisäksi ajastaa. Näet myös lataustapahtumien historiatiedot.

Puhelinsovellusta ei tarvitse välttämättä käyttää. Latauslaite toimii loistavasti ilmankin. Halutessasi voit tutustua käyttöohjeisiin, sekä ladata sovelluksen omaan älylaitteeseesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

 

Tyylikäs ulkoasu


BENY:n latauslaitteiden ulkoasu on ajattoman tyylikäs. Sen täyteläinen väri sopii hienosti useimpiin ympäristöihin.

 

Lataa Beny esite tästä

Nopea ja kestävä Keba-latausasema
kotitalous- ja taloyhtiö käyttöön

Ympäristöystävälliset KeContact P30 -latausasemat kestävät vaikeimmatkin sääolosuhteet ja ovat toimiva valinta myös talvikäyttöön jopa -25 °C pakkasessa.

Keba KeContact P30 latausasema Lataa esite Keba P30 latausasema

Monipuolinen KEBA on erinomainen kotilaturi ja täydellinen valinta niin taloyhtiöille kuin yrityksillekin.

Älykäs kuormanhallinta turvaa latauksen. KeContact P30 a-sarja & KeContact P30 c-sarja tarjoaa parhaat edellytykset älykkääseen kuormanhallintaan. Voit ladata sähköautosi tai hybridisi turvallisesti jopa 22 kilowatin teholla, kun sähkö jakautuu automaattisesti oikein kiinteistösi kaikkien kuormien kesken. Sinun ei tarvitse suurentaa sähköliittymääsi. C-sarja hyödyntää myös itse tuotetun energian optimaalisesti. 

 

Keba P30 x-sarja taloyhtiöille ja yrityksille.

 

KeContact P30 x-sarja sopii erinomaisesti taloyhtiöihin. 

X-sarja ohjaa dynaamisesti jopa 15 KeContact P30 c-sarjan latauslaitetta käytettävissä olevasta energiasta riippuen. Datahubin avulla voit muodostaa yhteyden latauspisteisiin niiden hallitsemiseksi ja ohjaamiseksi.

Latausprosesseja voi seurata tarkasti ja määrittää yksittäisiä käyttäjiä RFID:n avulla. Nopeaa ja helppoa laskutusta varten voit tarkastella yksittäisiä latausistuntoja verkkokäyttöliittymässä.

 

Käyttäjäkohtainen seuranta- ja raportointijärjestelmä 


KEBA-latausjärjestelmät mahdollistavat käyttäjäkohtaisen kulutusseurannan yrityksille tai taloyhtiöille. Näin voidaan seurata ja hallinoida latausseurantaa helposti ja vaivattomasti. Helpon tiedonsiirron ja raportoinnin ansiosta voi latauslaitteiden käytöstä laskuttaa käyttäjää ilman ulkoista operaattoria esimerkiksi yrityksen tai taloyhtiön toimesta.

 

Ominaisuuksia jotka helpottavat


Dynaaminen kuormanhallinta mahdollistaa käytettävissä olevan energian optimaalisen ja kustannustehokkaan jakelun. Lataustehoa löytyy aina 22 kW:in asti. Tiedonsiirto tapahtuu 4G/LTE yhteydellä siellä missä ei ole verkkoyhteyttä. Kaapeliversioiden kaapelin pituus 6 metriä.

 

Ympäristöystävällinen KEBA on hiilineutraalisti tuotettu

 

Itävaltalainen, vuonna 1968 perustettu KEBA on kansainvälinen teknologiayritys, jonka päätoimipaikka on Linzissä. Lisäksi KEBA:an kuuluu 26 tytäryhtiötä 16 maassa.

Yritys on valmistanut sähköauton latauslaitteita yli 10 vuoden ajan. 

Kestävät ja ekologiset laitteet valmistetaan Itävallassa, jotta kuljetusreitit pysyisivät lyhyinä ja hiilidioksidipäästöt vähäisinä. Lisäksi niissä käytetään vain eurooppalaisia komponentteja.

 

Lataa KEBA:n esite tästä

Lataa autosi auringosta - katso meidän aurinkopaneelipaketit!

 

LVI Morelta tilaat niin laitteet kuin luotettavan ja turvallisen asennuksen.

Ammattitaitoiset, koulutetut asentajamme huolehtivat siitä,
että latausasema asennetaan oikein ja niiden käyttö on turvallista.
Tilaa oma sähköauton latausasema ja asennus allaolevasta linkistä.

 

Ota yhteyttä!

Olen kiinnostunut sähköauton latausasemasta asennettuna.

BENY latausasema
KEBA latausasema
* merkityt ovat pakollisia tietoja. [Jos tuo "ihmisyyden" tarkistus takkuilee niin voit lähettää kyselyn myös vapaamuotoisesti sähköpostilla!]