Tilaa LVI Morelta

sähköautojen latausasema asennettuna!

LVI More myy ja asentaa sähköautojen latausasemat yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille. Sähköautojen yleistyessä on myös tarve latauspisteille lisääntynyt. Valikoimissamme on useita eri vaihtoehtoja latausasemiksi ja tarjoamme muun muassa seuraavia merkkejä.

Sähköauton latauslaitteella lataat sähköautosi tai hybridisi vaivattomasti kotona, silloin kun haluat.

LVI Moren latausasemat kestävät Suomen sääolosuhteet, myös kovat pakkaset. Niiden älykkäät ominaisuudet tekevät auton latauksesta edullista, nopeaa ja turvallista. Laitteet sopivat kaikkiin automerkkeihin.

Lataa autosi aurinkosähköllä,
valitse älykäs Beny - latausasema

Älykäs sähköauton latausasema BENY säätää lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon kodin katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat. BENY sopii yhteen kaikkien aurinkosähköjärjestelmien sekä ladattavien autojen kanssa.

Lataa esite Beny latausasema

Sähköauton lataus aurinkosähköllä

Älykäs sähköauton latausasema BENY säätää lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon kodin katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat. Latausasema lataa sähköautoa jopa 22 kW:n teholla.

 

Sähköauton lataus aurinkosähköllä

 

Kaikki BENY-latausasemat yltävät 22 kW:n lataustehoon. Saat parhaimmillaan autosi akkuun noin 100 ajokilometriä tunnissa. Todelliseen lataustehoon vaikuttaa latausaseman lisäksi autosi oman laturin maksimiteho, joka määrittää paljonko autosi voi ottaa tehoa vastaan. Beny toimii luonnollisesti myös verkkosähköllä silloin kun aurinkopaneelit eivät tuota sähköä.

 

BENY suojaa kodin pääsulakkeet, oli kodissa aurinkopaneelit tai ei

 

BENY-latauspiste sisältää tarvittavat lisälaitteet kuormanhallintaan (DLB, Dynamic Load Balance): Latauslaite voidaan asettaa säätämään auton lataustehoa aurinkopaneelien tuottaman energian mukaisesti. Näin saat autosi akun täyteen puhdasta, itse tuottamaasi aurinkoenergiaa!

Latauslaite saa tarvittavan tiedon aurinkopaneelijärjestelmän syöttökaapelin ympärille asennettavista virtamuuntajista. Hankalasti ohjelmoitavia tiedonsiirtorajapintoja ei tarvitse käyttää.

Toiset helposti asennettavat virtamuuntajat tulevat kiinteistön syöttökaapelin ympärille, jolloin latauslaite tietää, paljonko sähköä kuluu kodin muihin laitteisiin. Tämän tiedon perusteella BENY säätää latausta myös siten, ettei kodin pääsulake pala.

 

Voit ohjata latausta helposti puhelimellasi


Voit seurata ja ohjata BENY-latauslaitteen toimintaa helppokäyttöisen puhelinsovelluksen avulla. Voit vaihtaa lataustapaa esimerkiksi silloin, kun haluat auton akun mahdollisimman nopeasti täyteen. Sovelluksella sähköauton latauksen voi lisäksi ajastaa. Näet myös lataustapahtumien historiatiedot.

Puhelinsovellusta ei tarvitse välttämättä käyttää. Latauslaite toimii loistavasti ilmankin. Halutessasi voit tutustua käyttöohjeisiin, sekä ladata sovelluksen omaan älylaitteeseesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

 

Tyylikäs ulkoasu


BENY:n latauslaitteiden ulkoasu on ajattoman tyylikäs. Sen täyteläinen väri sopii hienosti useimpiin ympäristöihin.

 

Lataa Beny esite tästä

Suomessa kehitetty AmpIN Smart
älykäs latausasema

AmpIN Smart latausasema varmistaa mahdollisimman suuren lataustehon. Voit ladata autosi turvallisesti ilman sähköliittymän suurentamista tai pelkoa pääsulakkeen palamisesta!

Lataa esite

Pohjoisen olosuhteisiin Suomessa kehitetty AmpIN Smart

AmpIN Smart -latausasema lataa sähköautoa jopa 22 kW:n teholla. Saat siis noin 100 kilometriä ajomatkaa autosi akkuun yhden tunnin aikana.

 

Kun älyominaisuus on kytketty päälle, latauslaite säätää lataustehoa kiinteistön muiden kuormien perusteella. Näin kiinteistön sähköliittymää ei tarvitse suurentaa, eivätkä pääsulakkeet pala. 

 

Voit ladata autosi myös vakioteholla

 

AmpIN Smart -latausasemaa voidaan käyttää myös perinteiseen tapaan ennalta valitulla latausteholla, esimerkiksi 6,9 kW:n, 11 kW:n, 13,8 kW:n tai 22 kW:n teholla.

AmpIN Smart -latauslaite toimii jopa 40 asteen pakkasessa. Latausasema on lisäksi IP55-luokiteltu, joten sen voi asentaa huoletta ulkotiloihin.

 

Mittalaitteet mukana paketissa


AmpIN Smart -latausasema sisältää tarvittavat mittalaitteet, jotta älykäs kuormanhallinta onnistuu. Erillisiä, kalliita ja vaikeasti asennettavia mittareita ei tarvita. Tämä säästää rahaa ja tekee asentamisesta nopeaa.

 

Latausasema kaapelilla tai pistokkeella


AmpIN Smart -latausasemasta on saatavilla kaksi versiota, joista voit valita itsellesi sopivamman. Molemmat toimivat samalla suurella 22 kW:n teholla. Erona on vain se, että toisessa on viiden metrin Type 2 -kaapeli ja toisessa Type 2 -pistoke. Useampia versioita ei tarvita, koska sama latauslaite toimii tarvittaessa myös pienemmällä latausteholla älykkäästi säätyen tai ennalta valitun mukaisesti.

 

Vikavirtasuoja valmiina


AmpIN Smart -latausasema sisältää tehtaalla asennetun tyypin B vikavirtasuojan. Näin ollen sinun ei tarvitse hankkia satoja euroja maksavaa erillistä vikavirtasuojaa.

 

Yhteensopiva lähes kaikkien automerkkien kanssa


AmpIN Smart -latauslaite sopii autoon kuin autoon, on se sitten Porsche, Tesla, Volvo, Mercedes-Benz, BMW, Audi, Volkswagen, Skoda, Opel, Renault, Mitsubishi, Toyota, Nissan, Hyundai tai minkä merkkinen sähkö- tai hybridiauto tahansa.

 

Lataa AmpIN Smart esite tästä

Lataa autosi auringosta - katso meidän aurinkopaneelipaketit!

 

LVI Morelta tilaat niin laitteet kuin luotettavan ja turvallisen asennuksen.

Ammattitaitoiset, koulutetut asentajamme huolehtivat siitä,
että latausasema asennetaan oikein ja niiden käyttö on turvallista.
Tilaa oma sähköauton latausasema ja asennus allaolevasta linkistä.

 

Ota yhteyttä!

Olen kiinnostunut sähköauton latausasemasta asennettuna.

BENY latausasema
AmpIN Smart latausasema
* merkityt ovat pakollisia tietoja. [Jos tuo "ihmisyyden" tarkistus takkuilee niin voit lähettää kyselyn myös vapaamuotoisesti sähköpostilla!]