Ilmalämpöpumput kaikkiin kohteisiin 

Energia on yhä kalliimpaa tuottaa, joten ilmalämpöpumppujen suosio on syystä kasvussa pohjoisilla leveyspiireillämme. LVI More tekee ilmalämpöpumppuasennukset niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiinkin.

Katso video ilma- ja ilmavesilämpöpumppujen toimintaperiaatteesta.

Kysy lisää kätevistä ja kustannustehokkaista lämmitysjärjestelmistä asiantuntijalta!

Tiesitkö: Ilmalämpöpumpun myyntiin yhdistettävä pätevä asennus

Ympäristöministeriön ja Suomen ympäristökeskuksen suosituksen mukaan fluorattuja kasvihuonekaasuja sisältävät laitteet, joiden kylmäpiiri edellyttää kokoamista asennuspaikalla, tulisi myydä kuluttajille yhdessä pätevän asennuksen kanssa. Tyypillisiä fluoratuilla kasvihuonekaasuilla esitäytettyjä laitteita ovat ilmalämpöpumput ja split-tyyppiset ilma-vesilämpöpumput.

Jos laite myydään ilman asennusta, myyjän on ennen laitteen myymistä varmistuttava siitä, että laitteen asentaa pätevöitynyt asennusliike tai henkilö. Tarvittavat tiedot voidaan pyytää asiakkaalta esimerkiksi erillisellä lomakkeella.

Asiantunteva asennus on myös kuluttajan etu, sillä se takaa, että laite toimii tehokkaasti. Huolimattoman asennuksen myötä fluorattuja kaasuja voi karata ympäristöön ja laitteen toiminta voi vaarantua. Asennus voi vaikuttaa myös laitteen takuun voimassaoloon. Lue lisää Ympäristöministeriön ja Suomen ympäristökeskuksen tiedotteesta »​

Tutustu tuotteisiin

Suosittele meitä

Yhteystiedot

LVI More Oy
Haanentie 20
69950
Perho
info@lvimore.fi
www.lvimore.fi
Haanentie 20, Perho

Pyydä tarjous!

Kerro viestissäsi mahdollisimman hyvin tulevasta työstä. Palaamme asiaan tarjouksen kanssa mahdollisimman pian.


  • www.scanoffice.fi/
  • www.veda.fi/
  • Bosch lämpömestari