Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppu

 

Tällä sivulla on ohje- ja säätövideoita jotka koskevat Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppua. Mikäli ilmavesilämpöpumppu tarvitsee usein asetusten säätöä tai se ei toimi kunnolla, niin se on merkki siitä, että laitteisto tarvitsee huoltoa.

 

Ota yhteyttä LVI Moren asentajiin!

Ota yhteyttä!

Mitsubishi Electric Ecodan / Huolto ja asennus

Olemme koonneet tälle sivulle ohjeita Mitsubishi Electric Ecodanin säätämisestä ja huoltamisesta. Nämä ohjeet ovat ensiavuksi mikäli laitteistonne tarvitsee huoltoa, eikä juuri sillä hetkellä ole asentajia saatavissa. Näiden ohjeiden avulla voi myös tarkastaa mahdollisia säätöjä. Suosittelemme kuitenkin, että otatte yhteyttä huoltoon sen sijaan, että suoritatte säätö toimet itse.

Käyttö- ja hoito-ohjeet

Mitsubishi Electric Ecodan
ilma-vesilämpöpumpun alkuasetukset.

Mitsubishi Electric Ecodan ilma-vesilämpöpumpun alkuasetuksien opastusvideo.

Videolla opastetaan yksityiskohtaisesti miten Ecodan ilmavesilämpöpumpun alkuasetukset tarkastetaan ja asetetaan. Videolla käydään myös läpi Mitsubishi Electric Ecodan lämpöpumpun ensimmäinen käyttöönotto.

Mitsubishi Electric Ecodan ilma-vesilämpöpumpun lämpökäyrän asettelu.

Mitsubishi Electric Ecodan ilma-vesilämpöpumpun lämpökäyrän asetuksien säätämisen opasvideo.

Videolla opastetaan yksityiskohtaisesti, miten voit säätää Ecodan ilma-vesilämpöpumpun lämpökäyrää lämmitysvalikosta.

Mitsubishi Electric Ecodan kauko-ohjaimen yhdistäminen

Mitsubishi Electric Ecodan kaukosäätimen yhdistäminen ja säädöt.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumpun kaukosäätimen yhdistäminen ja säädöt. Langattoman kaukosäätimen paritus aloitetaan painamalla langattoman vastaanottimen 'yhdistä' painiketta kolme sekuntia. Tällöin vastaanottimen  oranssi valo alkaa vilkkua ja laite etsii lähetintä. Videossa opastetaan yksityiskohtaisesti Ecodan ilma-vesilämpöpun kaukosäätimen paritus sekä kaukosäätimestä ohjelmoitavat säädöt.

Kaukosäädin on lisävaruste.

Mitsubishi Electric Ecodan suntin puhdistaminen

Mitsubishi Electric Ecodan ilma-vesilämpöpumpun sisäisen lianerottimen puhdistus.

Mitsubishi Electric Ecodan ilma-vesilämpöpumpun sisäisen lianeroittimen puhdistuksen opasvideo. Lämpöpumpun sisällä on lianeroitin, joka tukkeutuessaan voi aiheuttaa ongelmia vedenvirtaukselle.
Lianeroitin on tärkeää puhdistaa aika ajoin. Videolla opastetaan yksityiskohtaisesti, miten Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumpun sisäinen lianeroitin puhdistetaan.

Miten Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppu toimii