Puhdas aurinkosähkö hyötykäyttöön

Ota yhteyttä!

Aurinkoenergia on nykyaikaa

Aurinkosähkön hyödyntäminen on nykyaikaa. Aurinkopaneelien ja invertterien hinnat ovat pudonneet ja tehokkuus, toimintavarmuus ja käyttäjäystävällisyys parantunut. Toistaiseksi paneelien hinnat ovat olleet kohtuulliset, mutta järjestelmien maailmanlaajuinen kysyntä on lisääntynyt huimaa vauhtia. Lisääntyneen kysynnän johdosta on myös hintojen korotuksia odotettavissa tulevana vuotena. Nyt on siis hyvä aika tilata oma aurinkovoimala. Tilauksen helpottamiseksi olemme laskeneet yleisesti kysytyimmille aurinkopaneelipaketeille hinnat valmiiksi. Pakettihintamme sisältävät paneelit, invertterin ja perusasennuksen. Voit katsoa paketit aurinkopaneelipaketit-sivulta.

 

Suomessa jotkin sähkönjakelijat ovat ottaneet jo käyttöön niin sanotun tunnin sisäisen nettolaskutuksen. Näin ollen mahdollinen ylijäämäsähkö vähentää saman tunnin aikana kulutetun sähkön määrää, mikä lisää aurinkopaneeleista saatavaa taloudellista hyötyä. Viimeisimpänä tuntinetotukseen siirtyi Vaasan sähköverkko. Loppujenkin sähköyhtiöiden odotetaan ottavan käyttöön tuntinetotuksen vuoden 2023 alussa. Tarkista myös oman sähkönjakelijasi tilanne!

 

Finngridin Datahubista voit tarkastaa oman sähkönkulutuksesi tuntikohteisesti. Sen avulla on myös hyvä suunnitella itselle sopivimman aurinkopaneelipaketin koko. Ellet ole varma mikä olisi sopivin paketti niin autamme mielellämme sopivankokoisen aurinkoenergiajärjestelmän suunnittelussa. Meidän valmiit aurinkopaneelipaketit on suunniteltu ja valittu yleisimmin tilatuista järjestelmistä. Mikäli et löydä niistä tarpeisiisi sopivaa niin laskemme mielellämme tarjouksen tarvitsemastasi aurinkoenergiajärjestelmästä.

 

Hyödynnä sinäkin aurinkoenergia ja ryhdy energiantuottajaksi, samalla pienennät myös omaa sähkölaskuasi. Aurinkoenergiajärjestelmät ovat LVI-Moren erikoisosaamista ja olemme asentaneet kaikenkokoisia järjestelmiä aina kesämökeistä teollisuuslaitoksiin.

Katso valmiit aurinkoenergiapaketit tästä!

Erilaisiin tarpeisiin sopivat kokonaisuudet

Suunnittelemme, myymme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmiä asiakaslähtöisesti parhaan energiansäästöratkaisun saavuttamiseksi.

Valitse valmis paketti tai pyydä oman sähkönkulutuksesi mukaan mitoitettu paketti!

Paketti sisältää tarvittavat paneelit, invertterit, johdot, katkaisimet, asennuksen ja käytön opastuksen. Se sopii niin omakotitaloihin kuin loma-asuntojen sähköntuotantoonkin.

Paketti sisältää kaiken tarvittavan, paneelit, johdot, invertterin, katkaisimet, asennuksen ja käytön opastuksen. Se sopii kaikenkokoisiin kiinteistöihin.

Kerro toiveesi, niin laskemme toiveitasi vastaavan järjestelmän. Haluatko pienentää hiilijalanjälkeä ja tuottaa
ympäristöystävällistä sähköä yrityksen tarpeisiin? Meiltä onnistuu suuretkin järjestelmät.

Valikoimastamme löydät myös virtuaalisen KSS Aurinkoakku -palvelun. Palvelun tilaajana sinun ei tarvitse investoida akkuihin, vaan voit varastoida tuottamasi aurinkosähkön virtuaalisesti ja hyödyntää sen itse sataprosenttisesti.

Kysy lisää!

Tilaa aurinkosähköjärjestelmä meiltä!

Olemme suunnitelleet, myyneet ja asentaneet kaikenkokoisia aurinkosähköjärjestelmiä aina teollisuuden suurista järjestelmistä kotitalouksien ja kesämökkien tarpeisiin.

Eniten kysytyistä järjestelmistä olemme tehneet "avaimet käteen" valmispaketit tilattavaksi suoraan www-sivuiltamme. Paketteihin on laskettu mukaan paneelit, invertterit ja perusasennus, joka riittää useimpiin kohteisiin. Voit katsoa tarjouspaketit tästä.

Voit myös kysyä tarjouksen mikäli olet epävarma mikä paketeista olisi käyttöönne sopivin. Tarjouspyynnön voit lähettää samalta sivulta löytyvällä lomakkeella. 

Tässä muutamia toimittamiamme aurinkosähköjärjestelmiä, joita voit seurata tästä linkistä:

Arsi Kanalan 17.95 kWp:n aurinkosähkövoimala löytyy Halsualta. Kohteeseen on mahdollista käydä tutustumassa sopimalla asiasta etukäteen. Soita ja sovi tutustumiskäynti!

Yhteystiedot

Aurinkopaneeleihin, inverttereihin ja aurinkoenergia järjestelmiin liittyviä linkkejä

Mielenkiintoisia aurinkoenergiaan liittyviä linkkejä 

 

Oheisesta linkistä voit tarkastella SMA invertterivalmistajan julkiseksi laittamia käyttäjien aurinkoenergia järjestelmiä. Sivustolla voi seurata aurinkopaneelien tuottoa livenä. Suomessa on tällä hetkellä 725 eri järjestelmää julkisena. Luettelossa on maa, postinumero ja/tai paikkakunta haku, joten voit tarkastella oman paikkakunnan tilannetta helposti. Siirry aurinkoportaaliin tästä.

Finngridin Datahubin asiakasportaaliin kirjautumalla pääset tarkastelemaan datahubiin tallennettuja tietojasi. Palveluun kirjaudutaan Suomi.fi -tunnistautumisella. Sieltä näet sähkönkulutuksesi tunti, päivä, viikko ja kuukausikohtaisesti. Siirry Datahubiin tästä.

 

Uutisia ja artikkeleita aurinkoenergiasta

Aurinkosähköstä Motivan sivuilla.

Yleisesti tietoa aurinkosähköstä sen hankkimisesta ja laitteistoista. Katso linkki tästä.

Aurinkosähköturvallisuusopas (PDF)

Aurinkosähkön hankinnasta taloyhtiöihin - kannattavuus esimerkki

 

Lue lisää aurinkosähköstä

 

Lue Talotekniikka-lehden artikkeli "Aurinkosähkön pientuotanto huimassa kasvussa".

  • Scanoffice-logo
  • Mitsubishi Electric -lämpöpumput
  • Scanoffice aurinkopartneri
  • Bosch sertifioitu lämpömestari
  • Bosch lämpöpumput
  • Heatco-logo