Aurinkoenergia lämmitysratkaisuna ja sähköntuottajana

Auringosta saatavaa energiaa hyödynnetään kasvavassa määrin kotitalouksien lämmityslähteenä ja sähköntuottajana. Aurinkolämmitysjärjestelmä voidaan yhdistää eri lämmitysmuotoihin, mutta helpoimmin se yhdistyy vesivaraajaa ja lämpöpumppua käyttäviin järjestelmiin. Aurinkokeräimillä muunnetaan auringonsäteily lämmöksi. Perhosta käsin toimiva LVI-More Oy on kokenut ammattilainen aurinkoenergian tehokkaassa hyödyntämisessä. Meiltä saat myös aurinkoenergialla toimivat öljykattilat.

Aurinkopaneelien avulla kerätty energia muunnetaan invertterin avulla vaihtosähköksi ja syötetään asiakkaan verkkoon.

Myymme, asennamme ja huollamme aurinkokeräimiä ja paneeleita sekä neuvomme mielellämme asiakkaitamme parhaan energiansäästöratkaisun löytämiseksi. Hyödynnä aurinkoenergia ja ota yhteyttä.

Pasi Mäkelän 6,48 kWp:n aurinkosähkövoimala Kaustisella tuottaa sähköä parhaimmillaan yli oman kulutuksen myytäväksi verkkoon. Katolla kolme erillistä kahden eri valmistajan kahdentoista ja kuuden paneelin kenttää. Invertterinä Fronius.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Yhteystiedot

LVI More Oy

Haanentie 20

69950 Perho

Puh. 044 258 3151

info@lvimore.fi

www.lvimore.fi

Pyydä tarjous!

Kerro viestissäsi mahdollisimman hyvin tulevasta työstä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LVI-More Oy
Teollisuustie 13
69950 Perho

Y-tunnus: 26900154
Puh: +358442583151

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LVI-More Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.